Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/stiridinmoldova.md/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/stiridinmoldova.md/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/stiridinmoldova.md/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Keanu Reeves este admirat de fani pentru respectul pe care îl arată față de femei - Știri din Moldova

Keanu Reeves este admirat de fani pentru respectul pe care îl arată față de femei

Keanu Reeves este ovaționat pe rețelele sociale după ce fanii au observat un obicei inedit al actorului în fotografiile pe care le face alături de femei, transmite stiridinmoldova.md.

Fanii nu au putut să nu observe că starul din John Wick: Chapter 3 — Parabellum a pozat deseori alături de femei fără să le atingă pe spate. Prima persoană care a scos acest aspect în evidență, Kemoy Lindsay, a postat pe Twitter un colaj de imagini cu actorul alături de Dolly Parton și o mulțime de fane. Mesajul a circulat în scurt timp pe rețelele sociale, devenind viral și primind comentarii de admirație de la oameni, precum: „Îl admir și respect pe acest rege. Te iubesc Keanu” sau „(Keanu) respectă oamenii. Așa ar trebui să fie abordate lucrurile, doar dacă știi că pe femeie nu o deranjează să fie atinsă. Keanu ar trebui să ne inspire pe toți.”

Mesajul viral a apărut la puțin timp după ce jurnalistul James Dator și-a amintit de o experiență trăită cu Reeves, în 2001, când Dator avea 16 ani și lucra la un cinematograf în Sydney, Australia. La acea vreme, Reeves filma pentru seria Matrix și s-a oprit pentru a vedea filmul From Hell, în care juca Johnny Depp.

„De nicăieri a apărut acest tip în jeans, jachetă din piele și o cască de echitație. Mi-a luat cam 30 de secunde să ignor casca și să realizez că este Keanu Reeves. Am făcut ce ar fi făcut orice adolescent sensibil de 16 ani și i-am spus că mi-ar plăcea să-i ofer reducerea mea de angajat. Asta înseamna că trebuia să-mi semneze foaia, iar astfel aș obține autograful lui”, povestește Dator, amintindu-și că Keanu nu a acceptat oferta.

Peste puțin timp, actorul s-a întors și i-a spus: „M-am gândit că probabil îmi vrei autograful. Așa că am semnat asta”, în timp ce i-a înmânat un bon fiscal cu autograful său pe spate. „Apoi, a aruncat o înghețată în coșul de gunoi și a plecat să vadă filmul. Mai târziu mi-am dat seama că Reeves cumpărase o înghețată pe care nu o voia, doar pentru a lua bonul de hârtie pe care și-a semnat numele pentru un idiot în vârstă de 16 ani”, a explicat jurnalistul.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.