Justin Bieber este acuzat de comportament josnic față de femei

Emma Portner, soția lui Ellen Page și coregrafa care a lucrat cu Justin Bieber, îl acuză pe artist că ar avea un comportament nepotrivit față de femeile din jurul său, transmite stiridinmoldova.md.

„Regret că am lucrat sub numele tău”, a declarat Emma Portner în legătură cu Justin Bieber. Coregrafa în vârstă de 24 de ani, căsătorită cu actrița Ellen Page, a transmis un mesaj prin Instagram Stories despre modul în care a fost tratată de Justin Bieber atunci când s-a ocupat de coregrafia turneului Purpose World Tour în 2016.

„I-am oferit universului tău corpul meu naiv, creativitatea, timpul și efortul. De două ori. Muncă de pe urma căreia ai făcut milioane, în timp ce eu nu am făcut nimic. Nu-mi permiteam să mănânc. Spălam podelele studioului pentru a-mi putea face treaba. Modul în care înjosești femeile este o rușine”, a scris Emma.

Mesajul Emmei vine la doar două zile după ce Taylor Swift l-a acuzat pe managerul lui Justin, Scooter Braun, de comentarii indecente și manipulatoare. Mai mult decât atât, Taylor a dezvăluit că, în curând, acesta îi va deține întregul catalog muzical, ceea ce o întristează profund. După ce Taylor Swift a făcut publice aceste informații, mai multe celebrități și-au oferit susținerea.

„Taylor Swift reprezintă unul dintre motivele pentru care am ales să-mi scriu propria muzică”, a postat Halsey pe Twitter. „Și se pare că intuiția mea potrivit căreia indiferent de câtă putere sau succes are o femeie în viață, va fi predispusă unei întâlniri cu cineva care să o facă să se simtă nesemnificativă.

Acest lucru dovedește cât de departe am ajuns în industria muzicală. Modul în care scriitorii de versuri sunt tratați. Despre cum ca om de divertisment ești respectat, dar ca scriitor ești călcat în picioare. Chiar și când ești ambele în același corp. O susțin (pe Taylor)„, a continuat artista.

Cu toate acestea, câteva celebrități s-au poziționat și de partea lui Braun, inclusiv Justin Bieber, Sia, Demi Lovato (care a semnat recent cu el) și mulți alții. „Scooter a fost de partea ta încă din zilele în care m-ai lăsat să cânt în deschiderea concertelor tale. Pe măsură ce au trecut anii, nu ne-am intersectat drumurile și nu am ajuns să vorbim despre diferențele sau frustrările noastre.

Deci să spui în social media aceste lucruri și să-i faci pe oameni să-l urască pe Scooter nu este corect. Ce încerci să obții postând acel blog? Cred că este pentru a obține simpatie, știind că fanii tăi îi vor adresa cuvinte urâte lui Scooter. Sunt sigur că atât eu cât și Scooter suntem dispuși să vorbim cu tine și să rezolvăm orice conflict, durere sau orice sentimente neclare”, a scris Bieber pe contul personal de Instagram, alături de o fotografie în care apare alături de Taylor.

Cât despre acuzațiile Emmei, Justin Bieber nu a adresat până acum subiectul, deși fanii au început deja să dezbată situația în social media.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.