Jurnalist: Liderul PPDA a fost “lucrat” de Maia Sandu, în aceeaşi măsură ca şi de Plahotniuc

Liderul PPDA, Andrei Năstase, a fost “lucrat” de partenera sa de coaliţie, Maia Sandu, în aceeaşi măsură ca şi de oligarhul Vlad Plahotniuc. Concluzia aparţine jurnalistului Valeriu Reniţă şi se conţine într-o postare pe Facebook.

“Maia a fost tare în duelurile de cabinet. Ea l-a lucrat pe Năstase din obscuritatea biroului. Singurele calități pe care le are ea peste Andrei, e meseria de clerk la Banca Mondială și cunoașterea limbii engleze. Acestea, însă, au poate un plus de valoare în fața străinilor nu și a băștinașilor”, scrie Valeriu Reniţă.

Jurnalistul consideră că una dintre cele mai mari probleme a lui Andrei Năstase, care s-ar putea să fie decisivă pentru soarta lui politică, „este imposibilitatea de a-și converti adevăratele merite în șansă electorală”.

„Maia, se pare, i-a confiscat pentru totdeauna dreptul de a fi primul în lista preferaților opoziției de dreapta. Cu ce drept? Cu dreptul, care vine din șușoteala ei cu stăpânii de peste hotare și din blatul cu TV-8. Într-un cuvânt, cu dreptul de “стервэ” politică”, conchide Valeriu Reniţă.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.