Ionela Hadârcă îndeamnă moldovenii, prin cântec, să iasă la vot

La 20 octombrie 2019, în Republica Moldova se vor desfășura alegeri locale generale, unde cetățenii cu drept de vot, inclusiv tinerii, își vor putea alege primarul și consilierii locali, transmite stiridinmoldova.md.

Tinerii activi și implicați în diverse activități de dezvoltare a comunității lor sunt îndemnați să iasă la vot pentru a-și decide singuri viitorul. Vloggerița Ionela Hadârcă îi mobilizează pe chișinăuieni, prin cântec, să iasă la vot, făcând referire la foștii primari:

„Chișinăul meu deloc, nu are la primari noroc./Când era cel fără frică, se fura până și urzica./Altul în loc să facă parcuri, se gândea mereu la tancuri…/La a rușilor invazii și la cum se fură brazii./Tanti cea de la Fenosa … cu covoare de mimoză”/…”

Totodată Ionela Hadârcă spune că ea va veni neapărat la Chișinău, pentru a-și exercita dreptul la vot:

,,Am să vin la Chișinău,/Pe trei zile, nu de tot,/Dar, o să merg direct la vot!”

Materialul video a fost realizat cu sprijinul Asociației Promo-LEX, din sursele Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID). Opiniile exprimate în acest material aparțin Asociației Presei Independente și nu reflectă neapărat poziția Asociației Promo-LEX și USAID.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.