Ion Sturza, despre coaliție cu Plahotniuc: Cei care vor primi „cadouri” otrăvite, riscă

Oligarhul Vlad Plahotniuc, refugiat peste hotarele țării, are un profil de răpitor care nu iartă nimic și care dorește să se răzbune pentru debarcarea sa de la putere. Este opinia ex-premierului Ion Sturza, exprimată într-o postare pe Facebook.

“Plaha are un profil de răpitor care nu iartă nimic. Plahotniuc nu a uitat că moldovenii l-au trimis la Miami. Și el o să se răzbune! Dacă continuă așa, nu va rămâne nimic din țărișoara asta. Doar portrete pe panoul poliției cu „se caută următoarea victimă…”, scrie Ion Sturza.

Fostul premier le recomandă unor deputați să nu primească cadouri otrăvite din mâinile lui Plahotniuc, deoarece își compromit imaginea.

„Cei care vor primi „cadouri” otrăvite, riscă. Banii și funcțiile primite din mâna lui Plahotniuc put rău de tot. O nouă coaliție situațională anti-Plahotniuc? Hogan a făcut primul pas. Cine e următorul?”, conchide Ion Sturza.

Marți, 8 iunie, în cadrul unei emisiuni la postul public de televiziune, președintele țării Igor Dodon a declarat că Vlad Plahotniuc sună personal deputații PDM pentru a-i convinge să părăsească formațiunea și să adere la Pro Moldova sau PP ȘOR. În presă se vehiculează și sumele de bani, care le sunt achitate transfugilor – între 350 de mii de euro și 1,2 milioane de dolari.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.