Ion Chicu continuă tradiția rapoartelor săptămânale

Premierul Ion Chicu continuă tradiția rapoartelor săptămânale, publicate pe o rețea de socializare. În ultimul, raport, structurat pe puncte, Chicu vorbește despre aprobarea Legii Bugetului și asigură că în anul 2020 toți angajații din sfera bugetară vor primi la timp salariile și ajutoarele, transmite stiridinmoldova.md.

De asemenea, șeful Guvernului se referă și la întrevederile cu Ambasadorii UE și SUA la Chișinău, Peter Michalko și Dereck Hogan.

Săptămîna trecută, Ion Chicu Ion Chicu s-a deplasat la Ștefan Vodă, Basarabeasca și Hâncești, unde s-a documentat privind activitatea angajaților filialei locale a CFM. De asemenea, premierul a fost impresionat de o doamnă din satul Sadaclia – care gestionează o fabrică de hăinuțe pentru copii „Bombonici”. Premierul a declarat că întreprinderea femeii este un exemplu bun pentru toată țara.

În același raport, Ion Chicu vorbește și despre tarifele noi pentru transportul de pasageri, pe care Guvernul le-a aprobat cu condiția creșterii calității și siguranței serviciilor.

Săptămâna viitoare, Ion Chicu se va deplasa în Turcia, unde va semna patru acorduri interstatale, iar marți va verifica situația privind livrarea gazelor în Republica Moldova. În ultima zi a anului, șeful Guvernului va merge în Piața Marii Adunări Naționale să felicite oamenii cu ocazia Anului Nou, iar miercuri va primi colindătorii și va desfunda un butoi cu varză murată.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.