Ion Ceban, către Ruslan Codreanu: „Este un fraier, chiar ar trebui să răspundă chiar din punct de vedere penal”

Ideea deschiderii la Chișinău a filialei muzeului Blocadei de la Leningrad nu aparține lui Ion Ceban, iar acest subiect a fost interpretat eronat de către presă. Cel puțin asta a afirmat primarul general, Ion Ceban, în emisiune „Politica” de la TV8. 

Primarul spune că ideea de construcție a muzeului îi aparține unui grup de inițiativă de la Sankt Petersburg. „Ceea ce l-am rugat pe guvernatorul Sankt Petersburg, este să colaborăm din punct de vedere metodologic și să ofere ajutor acestui grup de inițiativă, ca să realizeze ceea ce și-au pus în plan”. 

În același timp, Ion Ceban a oferit fostului primar interimar, Ruslan Codreanu, o replică, legat de acest subiect. Primarul a spus că acesta este un „fraier”. „Fraierul acesta, că altfel nu putem să îl numesc (n.r. Ruslan Codreanu) care trebuie să răspundă astăzi, chiar din punct de vedere penal”, a spus Ceban. 

Edilul spune că Ruslan Codreanu ar trebui să vină cu explicații referitor la reparația străzii Ion Creangă, unde pentru reparație s-a cheltuit 26 de milioane de lei pentru o „așa zisă reparație”.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.