Internauții, revoltați pentru că deputatul Dumitru Alaiba promovează homosexualitatea

Deputatul PAS, Dumitru Alaiba, este luat în furci de internauți, după atacurile furibunde la adresa Partidului Mișcarea Populară de la București. Amintim că Alaiba s-a arătat deranjat de un proiect de lege, promovat de Băsescu, care prevede excluderea studiilor de gen din școli și universități și care, în opinia deputatului PAS, are un caracter antieuropean.

“Cu o astfel de atitudine veți pierde și voturi și respectul majorității plus că mergeți împotriva lui Dumnezeu. Europa nu a fost instituită pe programele de inginerie socială, schimbare de gen, propaganda LGBT, ci pe civilizația iudeo-creștină, vreți voi asta sau nu vreți. Ori neocomunismul rusesc ori neomarxismul vestic e acceași ideologie satanică, doar cu două fațete diferite”, i-a replicat internautul Corneliu Calancea.

Iar internauta Vivin Liu susține că Dumitru Alaiba pledează pentru promovarea homosexualilor, la fel ca și Ion Sorocean. “Dle Alaiba, dumitale crezi că ați ajuns deputați (PAS-ul) datorită LGBT-iştilor? Nu, v-au votat oameni normali din toate punctele de vedere, așa că fiți buni și ne reprezentanți pe toți, nu numai pe 0,01 % din cei ce v-au votat. Cred că nu mai vedeți voi voturi”.

“La ce să ne mai așteptăm de la o persoană, care își ia copii la petreceri cu gay”, a scris Dmitrii Smailovschii.

Pavel Vintila i-a reproșat lui Alaiba că duce cetățenii în eroare: „ De când Europa înseamnă valori de stânga? Ce tot îndrugi acolo? Nu încurca valorile de stânga ale Europei cu valorile ei generale. Trebuie să fii clar în exprimare altfel unii vor crede că UE înseamnă Gay, exact ca în propaganda rusă despre care vorbiți. Asumați-vă tot PAS-ul aceste valori de stânga și apoi vorbim despre Europa din alte poziții”.

Iar Cristea Valentin sugerează că Alaiba este un demagog, care face comentarii pe marginea unui document pe care nici nu l-a citit: „Ați citit legea, de v-ați apucat să o discutați? Asta-i valoare europeană, când un aiurit de licean cu “cuc” strigă în public că e “ea”, iar dacă noi, ce-i normali, îi spunem că nu este fată, ci băiat – Îi încălcăm dreptul. De aia în lege nu se face referire la gen. Valoare europeană… prostie indusă de habarniști, nu valoare”.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.