În cadrul unei deplasări de lucru la Edineț, șeful statului l-a vizitat acasă pe veteranul Ivan Tomceac în vârstă de 95 de ani

Președintele țării, Igor Dodon, l-a decorat cu Ordinul Republicii pe veteranul Marelui Război pentru Apărarea Patriei, Ivan Tomceac. În cadrul unei deplasări de lucru la Edineț, șeful statului l-a vizitat acasă pe veteranul Ivan Tomceac în vârstă de 95 de ani, unde i-a înmânat Ordinul Republicii. 

Ivan Tomceac a plecat pe front în anul 1944 și a participat în luptele din Ungaria. A fost rănit de două ori. După război, a lucrat mai mulți ani în kolhoz.

La Edineț, președintele a mers și la Spitalul raional unde a discutat cu medicii și s-a interesat de condițiile în care sunt tratați pacienții cu COVID-19. Șeful statului le-a mulțumit medicilor pentru profesionalismul și dăruirea de sine și le-a înmânat Diploma de Onoare a Președintelui Republicii Moldova.

Șeful statului a discutat cu președintele raionului, Nicolae Melnic, despre dezvoltarea regiunii, inclusiv despre construcția și reabilitarea drumurilor, infrastructura socială și agricultură.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.