Ilan Șor ar putea fi extrădat în Republica Moldova

Influența internațională a lui Ilan Șor este exagerată, iar Israelul ar putea să-l extrădeze autorităților din Republica Moldova. Declarația a fost făcută de un renumit expert militar din Israel, Jacob Kedmi, într-un interviu pentru postul de televiziune ACCENT TV.

Kedmi a spus că urmărește atent evenimentele politice de la Chișinău și cunoaște despre fenomenul coruperii deputaților. Expertul este informat și despre faptul că deputații, care părăsesc PDM, pleacă în echipa oligarhului Ilan Șor, aflat în căutare internațională. Potrivit informațiilor, Șor se află în Israel și este absolut convins că statul nu-l va extrăda.

“Au fost cazuri când cetățenii statului Israel au fost extrădați. De exemplu, în Franța. Dacă există un acord semnat între cele două țări privind extrădarea infractorilor, atunci acest lucru este posibil”, a explicat Kedmi.

Expertul mai spune că în Israel Ilan Șor nu are nicio influență și este cunoscut doar ca un politician din Republica Moldova.

 „În Israel se cunoaște doar că există un oarecare Șor, care este acuzat de niște infracțiuni în Republica Moldova și că acesta este un jucător pe arena politică de la Chișinău. Atât. El nu prezintă interes”, a mai spus Kedmi.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.