Igor Dodon: În iunie s-au înregistrat venituri la buget cu 270 milioane de lei mai mult față de aceeași perioadă a anului trecut

Președintele Igor Dodon a anunțat  că restabilirea treptată a activităților economice va permite implementarea mai multor proiecte pentru agenții economici și cetățeni. Șeful statului a declarat că, în luna iunie, s-au înregistrat venituri la buget cu 270 milioane de lei mai mult față de aceeași perioadă a anului trecut.

”Ceea ce înseamnă că activitățile economice se restabilesc. Aceasta ne permite să venim cu proiectele importante de infrastructură care se implementează masiv”, a spus șeful statului.

Potrivit președintelui, săptămâna aceasta începe reparația drumurilor, vor continua implementarea proiectelor de aprovizionare cu apă și canalizare. 

Președintele a anunțat că la ședința Consiliului coaliției de guvernare vor fi analizate proiecte noi care prevăd suplinirea fondului de subvenționare în agricultură, suport suplimentar pentru întreprinderile micii și mijlocii și parcurile industriale.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.