Igor Dodon a spus că acum nu este momentul pentru a decide dacă va candida sau nu la alegerile prezidențiale, așa cum o fac oponenții săi politici Sandu și Năstase

Președintele Igor Dodon a reiterat că acum nu este momentul pentru a decide dacă va candida sau nu la alegerile prezidențiale, așa cum o fac oponenții săi politici Maia Sandu și Andrei Năstase. Șeful statului a anunțat că, spre deosebire de cei doi care au sarcina de a candida împotriva cuiva, el are obligația de a ajuta oamenii.

”Nu am luat decizia, pentru că acum nu este momentul. Avem o mulțime de probleme pe care trebuie să le rezolvăm. Trebuie să încep campania electorală cum o face Năstase și Maia Sandu? Se întrec între ei cine și pe cine va susține în turul doi. La voi sarcina este să-l dați jos pe Dodon. La mine e sarcina să ajut oamenii. Vedeți diferența?”, a declarat Dodon în cadrul emisiunii ”Președintele răspunde”.

Șeful statului i-a chemat pe cei doi oponenți să spună concret oamenilor ce vor să facă pentru cetățeni, dar nu împotriva cui vor candida.

”Voi toată viața ați mers ca să dați pe cineva jos: ba pe unul, ba pe altul, ba pe Voronin, ba pe Dodon. Poate le spuneți oamenilor ce vreți să faceți, dar nu pe cine să dați jos”, a mai spus președintele.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.