Ieri – acuzator, azi – apărător! Ilan Șor se arată nemulțumit de declarațiile lui Vlad Filat despre Maia Sandu

Principalul învinuit în dosarul “miliardului furat”, Ilan Șor, sare în apărarea Maiei Sandu. După ce fostul premier, Vlad Filat, a declarat într-un interviu că Sandu a preluat tactica lui Plahotniuc și Șor și vorbește fără a se informa, cel din urmă a venit cu un mesaj pe Facebook.

“El urmează să comită noi „fapte eroice” – să lovească în eșichierul de dreapta pentru a slăbi pozițiile Maiei Sandu. Acesta-i Filat. El face ceea ce este în stare să facă mai bine – să demoleze. La timpul său, el a distrus încrederea alegătorilor săi, a nimicit sistemul bancar, a distrus sorți și familii. Nu întâmplător, subalternii săi îl numeau „Armagedon”.”, a scris Ilan Șor.

Anterior, Ilan Șor a atacat-o dur pe lidera PAS, Maia Sandu. Acesta i-a dedicat mai multe postări pe Facebook, dar și conferințe de presă în care a povestit cum i-a finanțat partidul.

„Nu o să îți reamintesc din nou că nu tare demult ți-am finanțat partidul. Că ai trăit destul de bine pe banii mei, care, după cum ai tot strigat și continui să strigi și astăzi, chipurile au fost furați. Înțeleg că nu ești obișnuită să lucrezi și să câștigi banii cu forțele proprii. Îți este caracteristic să cheltuiești bani străini, fără pic de rușine sau recunoștință”, spunea Ilan Șor.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.