Horoscop: Previziuni pentru perioada 22 – 28 iulie 2019

Horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 22 – 28 iulie 2019, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor, transmite stiridinmoldova.md.

Berbec: Relația personală este prima ta prioritate din perioada care urmează. Tot ceea ce vei face te va ajuta să îți resetezi și evaluezi o serie din valorile morale, dar și să descoperi lucruri noi despre propria persoană. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Taur: Atunci când nimic din ceea faci nu pare să îți aducă fericire sau împlinire, trebuie să acționezi, chiar dacă a acționa presupune a renunța la atitudini sau persoane care te rănesc. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Gemeni: Entuziasmul cu care îmbrățișezi transformările care au loc în viața ta te face să îți dai seama cât de mult îți doreai anumite lucruri. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Rac: Suportul necondiționat și autentic pe care ai capacitatea să îl oferi celor din jur face din tine o persoană cu un echilibru psihic de invidiat. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Leu: Spre partea a doua a săptămânii ești mai încărcată cu sarcini profesionale, iar proiectele la care lucrezi te țin peste program la birou. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Fecioară: Cauți la orice pas confirmarea celor din jur. Chiar dacă acțiunile tale exprimă foarte clar acest lucru, dificultatea cu care te raportezi la această parte a realității tale nu poate să fie contestată. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Balanță: Alegerile în materie de viață personală sunt de obicei greșite în ceea ce te privește. Acestea te duc mereu spre apogeul stărilor de vinovăție și te dezechilibrează, mai ales din punct de vedere psihic. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Scorpion: Tot ceea ce resimți tu este nevoia de a te face remarcată la birou, cu orice preț. Zilele acestei săptămâni se vor scurge într-un mod haotic și pe alocuri vei simți că pierzi controlul. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Săgetător: Te simți nesigură în raport cu multe aspecte ale vieții tale și ești într-o căutare perpetuă a stabilității. Chiar dacă sunt situații pe care accepți că nu le poți controla, niciodată nu îți pierzi inspirația. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Capricorn: Sfârșitul săptămânii va fi unul obositor pentru tine din cauza planurilor pe care le ai stabilite, dar îți place să fii mereu în mișcare. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Vărsător: Pe parcursul zilelor următoare vor fi situații în care vei fi de la început dezamăgită de caracterele celor cu care vei interacționa. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Pești: Tranziția de care ai parte în plan personal te ajută să privești lucrurile din altă perspectivă. Aveai nevoie de un nou început, mai ales în raport cu anumite persoane. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.