Guvernul ilegal al lui Kozak l-a numit astăzi pe fostul judecător Gheorghe Balan în funcția de șef al IGP

Guvernul ilegal al lui Kozak l-a numit astăzi pe fostul judecător Gheorghe Balan în funcția de șef al IGP, după ce l-a demis pe Alexandru Pânzari. Bloggerul Anatolie Chirilov scrie, într-o postare pe Facebook, că Balan face parte din batalionul întreg de indivizi certaţi cu legea, care este protejat de liderul Partidului Platforma DA, Andrei Năstase, transmite stiridinmoldova.md cu referire la timpul.md.

«Gheorghe Bălan s-a remarcat prin deciziile pe care le-a luat în favoarea clanului Ţopa. Magistratul de la judecătoria Botanica Gheorghe Bălan este cel care a emis toate hotărârile favorabile clanului Țopa în privința companiei Air Moldova și este cumătru cu Andrei Năstase, avocatul și finul de cununie al lui Victor Țopa. Gheorghe Bălan a fost prezent constant și la mitingurile Platformei DA, controlată, tot de Victor şi Viorel Țopa, oligarhi condamnaţi penal în Republica Moldova şi evadaţi în Germania. Tot dumnealui a prejudiciat statul cu aproape 300 de mii, adoptând o decizie ilegală», scrie Anatolie Chirilov.
«Reformele Coaliției Kozak au început. Felicitări oameni buni. Felicitări UE pentru tăcerea voastră continuă», conchide autorul citat. 

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.