Greceanîi: Vom munci împreună cu Guvernul, președintele țării, pentru a dinamiza economia țării

Consolidarea statalității Republicii Moldova, garantarea statutului de neutralitate a țării, economie dezvoltată și echitate socială, medicina și educația de calitate, pacea interetnică, susținerea politicii externe echilibrate promovată de președintele țării, Igor Dodon. Acestea sunt prioritățile de activitate ale Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) prezentate astăzi, 22 ianuarie, în cadrul unei conferințe de presă, de președintele PSRM, Zinaida Greceanîi. 

PSRM, care are cea mai mare fracțiune în Parlament formată din 36 de deputați, va susține programele naționale lansate recent de șeful statului: aprovizionarea cu apă potabilă, salubrizarea, iluminarea, gazificarea localităților rurale.

Greceanîi a anunțat că deputații PSRM vor susține și inițiativele sociale de majorare a pensiilor și salariilor, care vor fi prezentate în Parlament de Guvern.

„Vom munci împreună cu Guvernul, președintele țării, pentru a dinamiza economia țării și a crea locuri noi de muncă. Ne angajăm să contribuim la realizarea reformelor pe toate segmentele. Aceste reforme trebuie făcute în interesul cetățenilor și nu a unor partide politice sau lideri de partid”, a declarat președintele PSRM.

Greceanîi a menționat că în realizarea acestor proiecte vor fi implicate fracțiunea parlamentară a PSRM, Guvernul și primarii.

Președintele PSRM a mai amintit că anul 2020 este unul electoral și el va începe cu 15 martie, când în circumscripția Hâncești vor avea loc alegeri parlamentare noi. Greceanîi a precizat că PSRM va înainta un candidat la acest scrutin și speră că în urma acestuia fracțiunea PSRM din Parlament va crește cu încă un deputat.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.