Ghimpu: În 2016, Sandu și Năstase cereau alegeri anticipate

Partidul Liberal a făcut coaliție cu PDM, în 2016, pentru a menține cursul pro-european al Republicii Moldova, în condițiile în care exista pericolul ca, în cazul unor alegeri anticipate, puterea să fie preluată de PSRM-ul lui Igor Dodon. Președintele de onoare al PL, Mihai Ghimpu, a făcut această declarație într-o postare pe Facebook.

„Terminați-o cu învinuirea pentru Coaliția cu PD, inclusiv și cea din 2016, pentru că într-un stat de drept și democratic puterea se schimbă prin alegeri libere și corecte, dar nu la dorința lui Dodon, Năstase sau a Maiei Sandu”, a scris Mihai Ghimpu.

Ghimpu reamintește în postarea sa că, în 2016, Maia Sandu și Andrei Năstase cereau alegeri anticipate, punând în pericol vectorul european al țării.

„Astăzi și Năstase și Sandu, care atunci cereau alegeri anticipate, punând astfel în pericol direcția europeană, prin venirea lui Dodon la putere, promit alegătorilor ceea ce am fâcut noi liberalii în 2016 și anume menținerea cursul european al republicii”, a mai scris Ghimpu.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.