Ghimpu îl face praf pe Țîcu…

Octavian Țîcu, candidat la funcția de deputat pe lista binomului PAS-PPDA, s-a înregimentat alături de Maia Sandu și Andrei Năstase, deoarece vrea să ajungă din nou ministru. Opinia aparține președintelui de onoare al Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, și se conține într-o postare pe Facebook.

„Pentru a ajunge din nou ministru se vede că ești gata să-i omori nu doar pe unii din ACUM, vorba îti aparține, dar și pe jumătate de chinezi, dar în zadar îți încordezi pumnii de boxer, ministru no să mai fii niciodată, de aceea mulțumește și zi și noapte liberalilor pentru că ți-au dat ceea ce nu meritai, ce-i drept, doar pentru trei luni, oricum te face mai mare, când citește cineva CV-ul tău”, a scris Mihai Ghimpu.

Fruntașul liberal mai spune că Țîcu a trădat ideea unirii cu România, de dragul funcției de ministru, pe care i-ar fi promis-o „stataliștii Maia Sandu și Andrei Năstase”.

„Să schimbi UNIREA pe o funcție de ministru alături de stataliști e ca și cum ai trece de partea Rusiei, deaceea eu te șterg din lista celor care sunt pentru Unire, pentru că dacă erai cu adevărat un mare unionist, luptai alături de acei care te-au crezut și ți-au cedat funcția de ministru”, a mai scris președintele de onoare al PL.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.