Furculiță a dezvăluit câți bani a primit Gațcan ca să adere la PRO Moldova

Președintele fracțiunii parlamentare PSRM, Corneliu Furculiță, a declarat că deputatul Ștefan Gațcan a părăsit fracțiunea în schimbul unei sume mari de bani. Liderul fracțiunii socialiștilor a menționat că despre acest lucru a fost informat chiar de Gațcan într-o discuție recentă, când i s-a propus 500 de mii de euro pentru a pleca din fracțiunea PSRM în favoarea grupului Pro Moldova. 

Corneliu Furculiță a făcut un apel către Gațcan, în calitate de medic, să doneze acești bani în fondul de combatere a pandemiei COVID-19.

„Mă adresez domnului Gațcan. Sunt sigur că ați primit o sumă foarte frumoasă, este absolut precis, fiindcă suma pe care mi-ați spus că v-au promis-o, nu v-a satisfăcut. Sigur s-a triplat. Fiind medic, vă rog, să depuneți mandatul, iar banii pe care i-ați luat să-i donați în fondul de combatere a pandemiei COVID-19. Sunteți medic și știți cât de greu le este medicilor”, a spus Furculiță.

Deputatul PSRM a îndemnat să facă același lucru toți deputații transfugi din Parlament.

”Dacă ați dona toate sursele primite pentru traseismul politic, credeți-mă, am rezolva multe probleme în medicină”, a menționat Furculiță.

Președintele fracțiunii parlamentare PSRM i-a cerut lui Gațcan să-și depună mandatul și a anunțat că se va adresa chiar astăzi Procuraturii Generale cu o sesizare în care va anunța organul de urmărire penală despre discuțiile pe care le-a avut cu Gațcan, în care ultimul a anunțat că i s-a propus 500 de mii de euro pentru a pleca din fracțiunea PSRM.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.