Fiul lui Angelinei Jolie va urma cursurile unei universităţi din Coreea de Sud

Fiul cel mare al actriţei Angelina Jolie va studia biotehnologie la Universitatea Yonsei din Coreea de Sud, începând din toamnă, a confirmat marţi instituţia, transmite stiridinmoldova.md cu referire la Yonhap.

Publicaţia americană People a relatat că Maddox Jolie-Pitt, în vârstă de 18 ani, a ales să urmeze cursurile Universităţii Yonsei, una dintre cele mai prestigioase instituţii de învăţământ superior din Coreea de Sud, deşi a fost acceptat şi la alte facultăţi.

Maddox a studiat limba coreeană pentru a se pregăti pentru acest pas.

„Mama îi dă drumul în august”, a notat People citând o sursă apropiată. „Este foarte mândră. Îi va fi foarte dor să-l vadă, însă este pregătită”, a indicat sursa.

Universitatea Yonsei a confirmat relatarea precizând că Maddox a trecut cu bine examenul de admitere în luna iunie şi va studia la Colegiul Internaţional Underwood al instituţiei.

„Nu există multe opţiuni pentru cei care ar vrea să studieze ştiinţele vieţii şi biotehnologie în limba engleză în Asia”, a declarat un reprezentant al universităţii. „Se pare că a ales Universitatea Yonsei pentru că are astfel de cursuri la Colegiul Internaţional Underwood”, a completat acesta.

În luna noiembrie, Maddox a vizitat Seul împreună cu Jolie, aflată într-o călătorie oficială ca trimis special al Agenţiei ONU pentru Refugiaţi.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.