Familia taximetristului, decedat în accidentul din Centrul Capitalei a primit un suport financiar din partea lui Igor Dodon

Președintele țării, Igor Dodon, a acordat un suport financiar familiei taximetristului Alexandru Usatîi, care și-a pierdut viața în noaptea de sâmbătă spre duminică în tragicul accident din centrul Capitalei. Șeful statului a invitat soția și copiii decedatului la Președinție.

“Alexandru Usatîi a lăsat în urmă soția și doi feciori, de 9 și 18 ani, care nu au o casă proprie, ci locuiesc la bunei într-un apartament cu o odaie din comuna Stăuceni. Familia trebuie să returneze mai multe credite, inclusiv cel accesat pentru procurarea taxi-ului, care le asigura o sursă de venit. Am oferit familiei Usatîi un suport financiar pentru achitarea datoriilor și am decis să lansez o campanie de colectare de fonduri pentru procurarea unei locuințe în localitatea de baștină̆, comuna Stăuceni”, a anunțat președintele țării.

Igor Dodon a venit cu o adresare către toți cetățenii, care au posibilitatea să ajute familia Usatîi. Totodată, șeful statului a dat asigurări că va face tot posibilul ca vinovatul de această tragedie să fie atras la răspundere.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.