Emisiunea „Ora de Ras” este folosită pe post de bâtă pentru a lovi în toți oponenții lui Andrei Năstase și ai PPDA, a declarat un deputat

Umorul suburban al lui Constantin Cheianu şi Anatol Durbală, autori ai emisiunii „Ora de Ras” de la jurnal TV, care pretinde să fie de satiră, este taxat dur de către deputatul PSRM Vasile Bolea. Acesta s-a arătat deranjat de modul jignitor în care a fost tratat preşedintele Igor Dodon, în data de 21 aprilie. Atunci, într-un colaj foto, şeful statului a fost prezentat în chip de porc, transmite stiridinmoldova.md cu referire la actual.md.

„Am văzut aşa-zisa emisiune umoristică la unul din posturile noastre de televiziune. Un câine bărbos şi un lungan chel şi-au conectat ventilatorul de rahat şi erau în culmea fericirii. Nu cred că această creaţie penibilă a provocat încântarea telespectatorilor. Poate vor fi trmişi să facă stagiat?”, a scris Bolea, într-o postare pe Facebook.

Amintim că jurnalistul Constantin Cheianu dă dovadă constant de un comportament bădărănesc. Acesta este cunoscut pentru ofensele aduse tuturor celor care nu sunt de acord cu opiniile sale și ale trustului Jurnal al oligarhului Victor Țopa. Emisiunea „Ora de Ras” este folosită pe post de bâtă pentru a lovi în toți oponenții lui Andrei Năstase și ai PPDA.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.