După PAS, și PPDA neagă că ar discuta cu Pro Moldova despre un posibil nou guvern – Nu discutăm cu figurantul în furtul miliardului

După ce deputatul PAS Sergiu Litvinenco a negat că formațiunea pe care o reprezintă poartă discuții cu Pro Moldova și Andrian Candu, astăzi și Andrei Năstase a dezmințit aceste informații.

În cadrul unei conferințe de presă, președintele Platformei DA a spus că nu discută cu figurantul în furtul miliardului.

„Dacă își imaginează cineva că președintele Comisiei parlamentare de investigare a fraudei bancare, mă refer la Slusari, va sta la masa de negocieri cu cel vizat de raportul Comisiei, mă refer la Candu, tratat acolo ca figurant în furtul miliardului, vă spun de pe acum: greșește”, a declarat Andrei Năstase.

Totodată, liderul PPDA a comentat și declarația lui Andrian Candu, care spune că este gata să îl voteze pe Andrei Năstase la funcția de premier.

„Afirmații foarte bogate în retorică propagandistică, dar le găsim complet lipsite de conținut și substanță”, a spus Năstase.

Miercuri, 3 iunie, în cadrul unei intervenții live pe Facebook, Andrian Candu a declarat că grupul parlamentar Pro Moldova poartă discuții cu PAS și PPDA privind demiterea Guvernului Chicu și investirea unui alt cabinet de miniștri.

Andrian Candu a spus că este gata să îl voteze pe Andrei Năstase la funcția de premier.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.