Drumuri bune pentru Ialoveni. În 24 de localități din acest raion vor fi reparate traseele

În 24 de sate din raionul Ialoveni vor fi reparate drumurile locale în cadrul proiectului național ”Drumuri bune pentru toți”, lansat de președintele Igor Dodon. Lucrările au început astăzi, 3 iulie, în satul Răzeni, pentru care Guvernul a alocat 1,3 milioane de lei.

În total, în raionul Ialoveni vor fi reparate 13,32 km de drum local. Statul va aloca pentru aceste lucrări aproape 28 de milioane de lei.

Președintele Igor Dodon a declarat că în acest an drumurile din toate localitățile țării vor fi reparate. Șeful statului a menționat că banii vor fi alocați în funcție de numărul de locuitori și nu în funcție de culoarea politică a primarului, așa cum au făcut guvernările anterioare.

”Anul e greu, criză economică, buget, dar mergem înainte pentru că oamenii așteaptă aceste lucruri de la guvernare”, a de declarat Igor Dodon, în cadrul emisiunii ”Președintele răspunde”.

În total, pentru implementarea Programului național ”Drumuri Bune pentru toți”, din bugetul de stat vor fi alocate peste 1,37 de miliarde de lei.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.