Deputații PAS și PPDA invită socialiștii la așa-zisa sesiune specială a Parlamentului

După ce i-au tot înjurat ca la ușa cortului în ultima perioadă, deputații PAS și PPDA invită socialiștii la așa-zisa sesiune specială a Parlamentului, organizată astăzi. Aleșii blocului politic ACUM susțin că îi vor aștepta pe cei de la PSRM „pentru a alege conducerea Parlamentului și pentru a vota inițiativele antioligarhice”, transmite stiridinmoldova.md cu referire la today.md.

Socialiștii au declarat, însă, ieri, că nu intenționează să participe la circul organizat de Sandu și Năstase.

„Noi nu dorim să facem „jocul patrioților” care astăzi declară una, iar mâine – alta. Poziția noastră rămâne aceeași, ea a fost expusă public, după ședința Consiliului Republican al PSRM. Noi ne declarăm pentru depășirea crizei politice și economice în care s-a pomenit țara noastră. Soluționarea acestei probleme dificile nu poate fi obținută prin trucuri de circ și declarații publice tari, în așteptarea aplauzelor”, a scris secretarul executiv al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Vlad Batrîncea, într-o postare pe Facebook.

Totodată, reprezentanții secretariatului Parlamentului au declarat pentru Deschide.MD că sesiunea specială, dorită pe PAS și PPDA, nu poate avea loc în condiția în care deputații deja se află în ședință plenară, începută la 21 martie 2019.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.