Declarația liderei PAS a provocat reacții dure în rândul fruntașilor PPDA

Declarația liderei PAS, Maia Sandu, potrivit căreia independentul Grigore Cobzac ar face jocul socialiștilor în circumscripția Hânceşti, a provocat reacții dure în rândul fruntașilor PPDA.

“Maia cade tot mai tare și mai tare. Păcat. A fost un politician și cu fapte bune. Adică, cum sa afirmi aiureli, că dl Cobzac “face jocul socialiștilor”, știind exact că Olesea Stamate, băgată din încăpățânare încolo, fiind compromisă și, respectiv, este cam la coada clasamentului?! Autosalubrizarea pe Dreapta continuă”, a scris pe Facebook Nicolae Josan, unul din fruntașii Platformei DA.

Amintim că lidera PAS, Maia Sandu, l-a acuzat pe Grigore Cobzac, că ar „face jocul PSRM-ului”.

„A ales să ne mintă. M-a mințit și pe mine, și a mințit-o și pe Olesea, pentru că Olesea înainte să-și dea acordul să fie candidatul susținut de PAS, l-a sunat și domnul Cobzac a asigurat-o că nu va candida”, a declarat Maia Sandu. „Doar după ce a fost înregistrată, domnul Cobzac și-a schimbat opinia. Faptul că domnul Cobzac a refuzat și ideea unui sondaj, vorbește despre faptul că omul de voie sau de nevoie face jocul PSRM-ului. Și dacă face jocul PSRM-ului nu poate fi un candidat pe care noi să îl sprijinim”, a mai spus liderul PAS, la emisiunea „Cutia neagră” de la TV8.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.