Decizia Consiliului Electoral de a refuza înregistrarea lui Ruslan Codreanu în cursa pentru Primăria Capitalei este regretabilă, a declarat Ion Ceban

Decizia Consiliului Electoral de Circumscripţie Chişinău de a refuza înregistrarea lui Ruslan Codreanu în cursa pentru Primăria Capitalei este regretabilă. De această părere este candidatul Ion Ceban, care spune că nu este de acord cu dezechilibrul dintre pretendenţii partidelor și cei independenți.

„Nu-mi place că este un dezechilibru total între cei independenți și cei care vin de la partide. Sunt oameni pe care nu-i cunoaște nimeni, de la partide pe care nu le cunoaște nimeni, și sunt înregistrați cu ușurință. Cred că, trebuie să fie aceleași condiții pentru toți”, a declarat Ion Ceban, în cadrul unei conferinţe de presă.

Amintim că Ruslan Codreanu nu a fost înscris în cursa electorală pentru Primăria Capitalei. Asta după ce Consiliul Electoral de Circumscripţie Chişinău a stabilit că aproape 1200 de semnături prezentate de grupul său de iniţiativă sunt nevalide. Totodată, peste 800 au fost făcute de aceeaşi persoană, lucru care contravine Codului Electoral. Codreanu respinge acuzaţiile şi spune că va ataca decizia în instanţa de judecată.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.