Cum a slăbit Andreea Esca 9 kg

Vedeta a mărturisit că nu urmează o dietă anume, ci un stil alimentar pe care şi l-a impus singură. În urmă cu câţiva ani, avea 64 de kg la o înălţime de 162 de cm. Atunci a decis că e timpul să facă nişte schimbări, transmite stiridinmoldova.md.

Dieta urmată de Andreea Esca presupune eliminarea carbohidraţilor din organism. Pe scurt, tot ce e produs din făină e interzis. De la pâine, la covrigei, sticksuri şi multe alte produse cu un conţinut ridicat de carbohidraţi.

Cum a slăbit Andreea Esca 9 kg

Andreea Esca şi-a făcut propria dietă: fără produse făinoase, fără pâine, fără paste, fără pizza. În 9 luni a slăbit de la 64 de kg la 55 de kg. Pe lista de alimente interzise au intrat şi dulciurile, pe care Esca le cam prefera.

„Singura mea regulă este să fiu la ora 19:00 la pupitrul ştirilor. Dar încerc să nu mănânc mult dulce, să evit pâinea, pastele, cartofii, mă rog, tot ce ştim sigur că ne va aduce nişte kilograme în plus. Fericirea este cea mai sigură cale către un look de invidiat. Din pacate, însă, nu vă pot da reţeta. Si atunci vă doresc să o gasiţi, să stiţi că, dacă veţi face, daca veţi trai lucruri care vă fac fericite, se va vedea. Si bonus: să faceti un pic de sport în limita timpului”. (…) Sportul e baza şi un pic de atenţie la mâncare nu strică. De asemenea, nu sunt adepta operaţiilor estetice, nu mi-am făcut nici măcar o injecţie”, a mărturisit Andreea Esca, citată de viva.ro.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.