Cum a impresionat logodnica lui Jason Statham după gala oscar

Rosie Huntington-Whiteley a defilat la bratul logodnicului ei, actorul Jason Statham, intr-o rochie metalica sexy, cu slit adanc, ce a atras imediat atentia fotografilor prezenti la eveniment, transmite stiridinmoldova.md cu referire la filmnow.ro

Rosie Huntington-Whiteley și Jason Statham formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, iar cei doi reușesc să atragă atenția jurnaliștilor mondeni ori de câte ori apar împreună la câte un eveniment monden.

La petrecerea Vanity Fair care a avut loc după ceremonia OSCAR® 2019, Rosie și-a etalat formele perfecte într-o rochie metalică și mulată. Evident fotografii i-au urmărit fiecare mișcare și au fotografiat-o din toate unghiurile.

Rosie Huntington-Whiteley și Jason Statham sunt împreuna de 6 ani și și-au anunțat logodna la Festivitatea de decernare a Globurilor de Aur din 2018. Se zvonește ca cei doi s-ar fi căsătorit de Revelion, însă presa nu a reușit să obțină o confirmare oficială a uniunii lor.

Logodnica lui Jason Statham este unul dintre cele mai apreciate modele internaționale, care a reușit să dea lovitura și în lumea filmului. S-a remarcat ca model Victoria’s Secret, iar la Hollywood a devenit populară după apariția din „Transformers”, acolo unde i-a luat locul lui Megan Fox.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.