Coroana de 5 kilograme purtată de Elena Gheorghe a dus la dureri de cap insuportabile

Coroana pe care a purtat-o artista avea peste 5 kilograme Într-una din zilele săptămânii trecute, Sala Palatului a fost neîncăpătoare pentru românii și aromânii veniți la concertul de muzică aromânească susținut de Elena Gheorghe, „Luna albă”. Deși cântăreața și-a fermecat publicul de la început până la finalul show-ului, sala transformându-se într-un ring de dans imens, după ce toată lumea s-a ridicat de pe scaune și a încins hore machedonești, protagonista spectacolului și-a încheiat seara cu dureri de cap insuportabile, transmite stiridinmoldova.md.

Iar asta, din pricina cununei cu trandafiri pe care a purtat-o pe cap ca pe o coroană și care cântărea 5 kilograme! Deși toate accesoriile au fost făcute special pentru acest eveniment, la probă, Elena nu și-a dat seama cât de incomodă poate deveni această coroană și cât de dificil e de purtat. Copiii artistei au urcat cu ea pe scenă Nu doar accesoriile create pentru concertul Elenei Gheorghe au fost spectaculoase, ci și ținutele. Mai bine de 300 de metri de material, imprimat special, au fost folosiți pentru rochiile pe care le-a purtat, mai ales că toate ținutele de pe scenă au avut o dublură în culise, pentru situațiile neprevăzute.

Una dintre cele mai emoționante apariții a fost într-o rochie albastră, ce avea imprimate fotografii ale bunicii ei, Dada; a purtat-o în momentul în care a cântat melodia preferată a bătrânei, „Ma ți s-adar”.

Pe rochia Elenei era imprimat chipul bunicii sale „Dada, bunica mea, și-a dorit foarte mult să susțin un concert de muzică aromânească” „Sunt foarte fericită pentru tot ce s-a întâmplat chiar de Ziua Națională a Aromânilor.

E un vis împlinit, pentru că așa cum am mai spus-o, Dada, bunica mea, și-a dorit foarte mult să susțin un concert de muzică aromânească de o asemenea amploare și știu că de acolo, de Sus, a fost alături de mine. Sunt fericită, pentru că tot spectacolul a fost o parte din mine, mi-am pus tot sufletul în acest eveniment și mă bucur că toți cei din sală au simțit asta”, a spus Elena la scurt timp după terminarea show-ului. Cântăreața a reușit să umple Sala Palatului Duce spectacolul în Grecia Întâmplarea a făcut ca la concertul de la Sala Palatului să ia parte și câțiva organizatori de evenimente din Grecia, care au fost cuceriți de artistă și i-au propus să ducă spectacolul și în Grecia. În momentul de față, Elena este în negocieri, pentru că îi surâde ideea.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.