Clipe de coşmar pentru Kim Kardashian

Kim a trecut printr-un episod puternic emoţional după ce viaţa unuia dintre cei trei copii ai săi a fost într-un real pericol, transmite stiridinmoldova.md.

Kim a povestit pe Twitter despre cum reuşeşte, de regulă, să rămână calmă în situaţii critice, dar şi cum totul se schimbă când vine vorba de copiii ei. Vedeta a mărturisit că-n weekendul trecut fiul ei de trei ani, Saint West, a avut o reacţie alergică la un produs, ceea ce a făcut-o „să-şi iasă din minţi”.

„Nu este în avantajul tău să nu fii calm. Dar, crede-mă, când unul dintre copiii mei este rănit sau ceva, ţip şi agit pe toată lumea. Am făcut asta weekendul ăsta când Sainty a avut o reacţie alergică şi am sărit peste masă ca peste un gard şi am ţipat să se sune la 911. A fost nevoie ca sora mea, Khloe, să mă calmeze. Sunt fie zen, fie super dramatică”, a povestit Kim, pe Twitter.

Momentan, Kim n-a dezvăluit la ce este alergic fiul său. Amintim că vedeta este mamă a trei copii, respectiv North (5), Saint (3) şi Chicago (14). Cel de-al patrulea copil al ei şi-al soţului ei, Kanye West, un băieţel, este pe drum. Kim şi Kanye au apelat la o mamă surogat, aşa cum s-a întâmplat şi-n cazul fiicei lor Chicago.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.