Chicu le-a vorbit liderilor sindicali despre Programul de Acțiuni al Guvernului 2020 – 2023

Premierul Ion Chicu le-a vorbit liderilor sindicali despre Programul de Acțiuni al Guvernului 2020 – 2023, menit să determine modernizarea infrastructurii naționale și atragerea investițiilor, crearea locurilor de muncă stabile în regiunile țării și creșterea bunăstării oamenilor. Discuția a avut loc în cadrul, unei întrevederi cu reprezentanţii Confederaţiei Naţionale a Sindicatelor din Moldova (CNSM).

De asemenea, părțile au abordat un set larg de subiecte social-economice precum crearea locurilor de muncă, creșterea salariului minim pe țară, combaterea fenomenului de angajare ilegală și protecția angajaților.

„Fenomenul exodului, or fenomenul angajării ilegale pot fi combătute eficient numai prin creșterea numărului de oportunități calitative de angajare. Programul Guvernului are scopul creării condițiilor potrivite pentru investitorii capabili să creeze locuri de muncă stabile în toată țara”, a declarat Ion Chicu.

Premierul s-a pronunțat pentru o comunicare regulată cu reprezentanții CNSM cu scopul identificării soluţiilor echilibrate pentru problemelor confruntate, accentuând că obiectivele social-economice ale Guvernului corespund cu cele formulate de sindicate.


Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.