Chicu: Deocamdată nimeni nu știe cât și cum va evolua pandemia, de aceea este necesar ca spitalele din țară să fie dotate cu tot necesarul

Premierul Ion Chicu a dispus aprovizionarea în continuare a spitalelor din țară cu medicamentele necesare pentru tratarea persoanelor infectate cu COVID-19 și echipamentele de protecție pentru personalul medical. Șeful Guvernului a dat indicații Ministerului Sănătății să dispună procurarea testelor necesare pentru depistarea virusului.


Chicu a declarat, în debutul ședinței Guvernului, că deocamdată nimeni nu știe cât și cum va evolua pandemia, de aceea este necesar ca spitalele din țară să fie dotate cu tot necesarul.


”Echiparea spitalelor cu mijloace de protecție, procurarea medicamentelor, echipamentelor, testelor, pentru a face față și în perioada următoare, pentru că nu este clar care va fi evoluția acestei pandemii”, a spus Chicu.


Premierul a reiterat că pentru a opri răspândirea virusului în Moldova este important ca să fie respectate regulile sanitar-epidemiologice, dispuse de Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.