Chicu dă asigurări că va respecta și interacționa cu toate puterile statului

Un Guvern tehnocrat este unul centrat deplin pe nevoile oamenilor, care nu face politică, dar își consumă toată energia pentru rezolvarea problemelor societății și modernizarea țării. Este opinia premierului Ion  Chicu, exprimată într-o postare pe Facebook.

În opinia lui Chicu, atunci când guvernul este preocupat mai mult de politică, de sus în jos se seamănă dezordine și haos.

«N-o să mă vedeți în dispute politice, chiar dacă (intuiec) multe mănuși vor fi aruncate. Nu am timp pentru asta, mă consumă și tare-mi displace», se conține în postarea premierului Chicu.

Șeful Guvernului a mai spus că, pe plan extern, echipa sa va dialoga si interactiona cu oricine poate fi de folos promovării intereselor țării noastre. Iar pe plan intern, Executivul condus de Ion Chicu va coopera cu toate puterile statului.

«Vom respecta și interacționa cu toate puterile statului – credem că împreună vom reuși mai multe. Nu cred că e posibil de avansat măcar pe vreo direcție de dezvoltare, dacă nu există conlucrare și respect reciproc între Guvern, Parlament și Președinție. Orice speculație pe relația între aceste instituții este pierdere de timp», a mai scris Ion Chicu, care a adăugat că va rămîne deschis și pentru comunicarea cu toată presa.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.