Chicu, către primari: Vă stau la dispoziție fără birocrație și scrisori oficiale

Premierul Ion Chicu a îndemnat reprezentanții adminstrațiilor locale să se concentreze pe soluționarea problemelor oamenilor și prioritizării acțiunilor pentru anul 2020. Declarația a fost făcută la Șoldănești, într-o ședință cu reprezentanții autorităților publice locale constituite în rezultatul alegerilor din 20 octombrie.

În cadrul reuniunii, premierul Chicu a vorbit despre reformarea justiției, dezvoltarea economiei și infrastructurii, dar și crearea locurilor de muncă pentru a reduce exodul cetățenilor, majorarea salariilor pentru bugetari, menținerea unei politici externe echilibrate și păstrarea unui dialog constructiv cu partenerii externi.

„Tindem să avansăm în resuscitarea infrastructurii și industriei în raioane, să identificăm platforme industriale și spații în care să aducem investitori. Doar așa vom contribui la dezvoltarea nu numai a localităților, dar și a întregii țări”, a menționat Ion Chicu.

,,Executivul va intensifica dialogul cu autoritățile publice locale. Sunt deschis să comunic cu toți primarii în orice moment despre problemele și doleanțe pe care le au locuitorii. Vă stau la dispoziție fără birocrație și scrisori oficiale.”, a mai spus șeful Guvernului.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.