Chiara Ferragni este cel mai celebru fashion blogger din lume

Chiara Ferragni este cea mai  bogată bloggeriță de modă din lume. Nu face parte din primul val de bloggeri, însă a reușit, într-un timp foarte scurt, să devină cea mai celebră fashio­nista, transmite stiridinmoldova.md.

Când a lansat The Blonde Salad, în 2009, Chiara Ferragni studia Dreptul la Universita­tea Luigi Bocconi din Milano și își cultiva în timpul liber pasi­unea pentru modă.

„Mama mea a lucrat la Blumarine, așa că încă de mică am putut admira rochiile și accesoriile ei. Toate erau ca niște comori pentru mine, iar mama era o prințesă când le purta. Mi-a plăcut moda dintotdeauna și, de aceea, am început să împărtășesc și cu alții viziunea mea.”

Doi ani mai târziu, New York Magazine o numea „una dintre cele mai spectaculoase revelații în materie de street style și tot în 2011 Teen Vogue a scris că Ferragni este „bloggerul momentului.”

În ceea ce privește succesul global al proiectului ei, proba­bil că Ferragni ar putea pune totul pe seama fotogeniei ei perfecte, a flerului cu care combină piese affordable cu cele high end sau a faptului că mun-cește încontinuu la blogul ei.

„Nu am un stil unic, depinde de lu­crurile care mă inspiră într-o anumită zi – poate fi o melo­die, un film, o persoană drăguță pe care am zărit-o întâm­plător pe stradă, o emisiune, alte bloguri, orice.”

În ceea ce privește principiile de la care nu se abate atunci când vine vorba de propria garderobă, Chiara declară că poate cheltui sume enorme pe accesorii, preferând în schimb rochiile low-cost, din simplul motiv că vrea să le înlocuiască cât mai des. Dar poate cel mai important sfat al Chiarei este curajul de a purta exact hainele cu care ne iden­tificăm cel mai bine.

„Fiecare dintre noi ar trebui să poarte ceea ce îl face să se simtă confortabil și mândru de ceea ce este. Dacă îți plac pan­tofii cu sclipici, poartă-i, iar dacă îți place un trenci foarte extravagant, cumpără-l!

Astăzi Chiara rămâne a fi numărul unul și nu o oprește nimic. Aceasta este căsătorită cu un celebru cântăreț și au împreună un băiețel.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.