Cele mai bune destinații pentru călătorii siguri

Iubești să mergi în vacanțe, dar de multe ori nu reușești să te sincronizezi cu gașca de prieteni? Asta nu ar trebui să te descurajeze pentru că sunt o mulțime de orașe pe care le poți vizita singur, transmite stiridinmoldova.md.

Reykjavik

Se spune că islandezii nu își încuie casa și mașinile fiindcă stau într-una dintre cele mai sigure țări din lume. Așadar, te poți distra pe cinste fără să stai cu grijă că poți fi victima unor violente sau infracțiuni. La 100 kilometri de Reykjavik se află spectaculoasa cascada Gullfoos.

Tokyo

Infrastructura impecabilă te ajută să ajungi cu mare ușurință dintr-un loc în altul. Orașul este combinația perfectă între nou și vechi, trecut și prezent. Cu cireșii lui înfloriți, Tokyo îți oferă multe opțiuni de distracție printre care și restaurante unde te poți bucura de o experiență culinară deosebită.

Sydney

Sigur, frumos, Sydney are o mulțime de posibilități de distracție pentru cei care merg singuri în călătorii. Plaje superbe, peisaje care te lasă fără cuvinte, muzee și parcuri precum Chinese Garden, Koala Park, Sydney Wildlife World. Oraș cosmopolit, extravagant, în care nu ai cum să te plictisești. Vei mânca atât de bine în Chinatown încât te vei întoarce curând. Iar dacă te dai în vânt după peisaje urbane, urcă în vârful turnurilor Petronas la lăsarea serii. O să îți placă la nebunie.

Kuala Lumpur

Oraș cosmopolit, extravagant, în care nu ai cum să te plictisești. Vei mânca atât de bine în Chinatown încât te vei întoarce curând. Iar dacă te dai în vânt după peisaje urbane, urcă în vârful turnurilor Petronas la lăsarea serii. O să îți placă la nebunie.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.