Ce plăceri culinare are Regina Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a nu a dezvăluit niciodată care este mâncarea sa preferată și există un motiv care justifică această alegere, transmite stiridinmoldova.md.

Se pare că aceasta este îngrijorată de faptul că, odată ce preferintța ei ajunge la urechile tuturor, respectivul preparat nu va lipsi din meniurile evenimentelor la care ea participă.

Afirmația îi aparține lui Gordon Rayner, fost corespondent al The Telegraph, cel care, prin prisma meseriei sale, a petrecut mult timp în jurul familiei regale britanice.

„O persoană din staff-ul ei mi-a spus: ‘Dacă ar spune care este mâncarea sa preferată, nu ar mai fi servită cu nimic altceva”, povesteste Gordon.

Cu toate acestea, s-a scris că Regina Elisabeta consideră carbohidrații de genul pastelor, orezului și cartofilor mult prea plini de amidon, astfel că i-a interzis în meniul palatului. În schimb, toată lumea are undă verde la pui și vegetale, alimente pe care Regina le adoră.

În materie de deserturi, unul dintre foștii săi bucătari a spus că Regina Elisabeta este o mare fană a tortului de biscuiți cu ciocolată.

„Este singura prajitură din care ea comandă o bucată în fiecare zi, până când se termină. Mănâncă o mică bucată în fiecare zi, până când rămâi în bucătărie cu o bucățică minusculă. Însă chiar și acea bucățică minusculă trebuie să i-o păstrezi. Dacă lipsește o firimitură, ea remarcă acest lucru. Reginei îi place atât de mult acest desert, încât, atunci când se deplasează prin regat, Chocolate Biscuit Cake o urmează peste tot, cu trenul!”, a spus Darren McGrady.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.