Ce i-a spus Plahotniuc lui Candu aseară, într-un apel telefonic

Democratul Andrian Candu, după ce a anunțat că părăsește PDM împreună cu alți 5 colegi, a participat la o emisiune, la Publika TV. Candu a recunoscut că ieri seara a discutat cu Vlad Plahotniuc despre acest pas.

”Este adevărat că ieri seară l-am sunat. M-am simțit obligat să-i spun ce intenție am eu și câțiva colegi din PDM. El a spus că ”sunteți adulți, dacă considerați că trebuie – faceți-o pentru viitorul țării. Nu vreau să mă detașez de acest om care a avut o contribuție extrem de importantă în dezvoltarea Partidului Democrat.”, a spus Andrian Candu.

Șase deputați democrați, Andrian Candu, Sergiu Sîrbu, Vladimir Cebotari, Corneliu Padnevici, Eleonora Graur și Grigore Repeșciuc, toți apropiați fostului lider al PDM, Vlad Plahotniuc, au părăsit, astăzi formațiunea. În cadrul unei conferințe de presă ei au declarat că nu sunt de acord cu mai multe decizii, luate de conducerea PDM.

Liderul PDM, Pavel Filip, într-un comentariu pe Facebook, a dat de înțeles că prin această decizie ei au ajutat formațiunea să se curețe.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.