Cât trebuie să plătești pentru o poză cu Sylvester Stallone

Este unul dintre cei mai mari actori din lume, a jucat în zeci de filme care au cucerit planeta, însă notorietatea nu îi aduce numai satisfacții lui Sylvester Stallone, transmite stiridinmoldova.md.

Celebrul actor va fi prezent, în lunile august și septembrie, în Marea Britanie, pentru a-și promova noul film, „Rambo: Last Blood”, însă unele decizii luate de cei care vor organiza evenimentele din Londra, Manchester si Birmingham i-au înfuriat la culme pe fanii actorului.

Potrivit presei din Marea Britanie, cei care vor dori să se fotografieze cu Sylvester Stallone vor trebui să scoată din buzunar cel putin 630 de dolari, iar cei care își doresc să-l vadă pe actor au reacționat dur pe Internet. „Este o rușine pentru că ai avea nevoie să vinzi un rinichi pentru a merge”, „Ne-ar plăcea să mergem, dar 630 de dolari pentru o fotografie…” și „Singura problemă la aceste evenimente este prețul. Chiar vreau să merg” au fost unele dintre comentariile fanilor.

„Ca în cazul oricărei afaceri, există numeroase alte costuri la mijloc. Dacă ați ține cont de costurile pentru a aduce o celebritate de un asemenea calibru în Marea Britanie, atunci veți înțelege de ce costă atât”, s-au apărat organizatorii evenimentului.

Pe lângă pachetul de 630 de dolari, fanii mai pot achiziționa un pachet premium foto, care costă 1.081 de dolari, dar și un pachet pentru două persoane, în valoare de 948 de dolari.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.