Caravana Electorală, la Teleneşti: Candu, a declarat că formaţiunea PDM, a fost preocupată întotdeauna de crearea condiţiilor mai bune de activitate pentru business

„Oamenii de afaceri sunt cei care generează economie, locuri de muncă. Este foarte important să ştim problemele cu care vă confruntaţi şi să venim cu soluţii. Eu reprezint o echipă consolidată, care ştie să promoveze cele mai bune decizii şi să găsească soluţii pentru problemele comunităţilor”, a declarat preşedintele Parlamentului, transmite stiridinmoldova cu referire la timpul.md.

Andrian Candu s-a referit şi la proiectele sociale de succes, lansate în ultimii ani.

”Proiectul ”Drumuri bune pentru Moldova” a fost unul de succes. Concurenţii ne critică pentru că drumurile nu ar fi bune. Dar ei nu spun că de fapt sunt rele drumurile unde nu s-a investit de ani de zile. Ne-am convins personal şi aici, la Teleneşti că drumurile reparate anul trecut în cadrul programului iniţiat de PDM sunt în stare bună. Şi vom continua în 2019 cu 2600 km de drumuri reparate. An de an vom majora numărul kilometrilor de drum reparaţi”, a punctat Andrian Candu.

La rândul său, candidatul PDM, Vadim Lelic, a mai spus că printre proiectele de amploare care vor fi realizate la Teleneşti este şi construcţia unui parc industrial regional, cu până la o mie de locuri noi de muncă, pentru care au fost alocate 10 hectare de teren.

În circumscripţia nr. 12, Sîngerei – Floreşti, candidatul PDM Gheorghe Braşovschi, primarul degrevat al oraşului Sîngerei, a avut mai multe discuţii cu cadrele didactice, cu angajaţii Spitalului raional Sângerei. Pedagogii din localitate s-au interesat de continuitatea măsurilor în domeniul salarizării.

„Banii necesari pentru aceste majorări sunt bugetaţi pentru 2019. Auzim astfel de speculaţii din partea concurenţilor electorali. Vă asigur că nimeni nu poate anula acest proces. Acum deja vorbim despre identificarea surselor bugetare ca să majorăm în continuare salariile”, a asigurat preşedintele Parlamentului Andrian Candu.

„Am avut alături de echipa PDM realizări frumoase pentru oraşul Sîngerei. Oamenii au văzut că suntem serioşi, că avem fapte concrete: 20 de kilometri de drumuri reparaţi, trotuare reparate, renovarea unui segment de 7 km de apeduct, extinderea canalizării, extinderea iluminatului stradal. Lucrurile frumoase trebuie să continue”, a declarant, la rândul său, Gheroghe Braşovschi.

Share this Post!

Related post

0 Comment