Cara Delevingne și Ashley Benson s-au logodit recent

Cara Delevingne și Ashley Benson au fost surprinse în vacanță purtând inele asemănătoare, iar fanii speculează că cele două s-ar fi logodit, transmite stiridinmoldova.md.

Mai mulți fani cred că relația dintre Cara Delevingne și Ashley Benson a evoluat în mod considerabil, cele două logodindu-se recent. După ce au aniversat un an de când formează un cuplu, Cara și Ashley au fost fotografiate în vacanță în Saint Tropez săptămâna trecută, purtând verighete pe inelar. De la publicarea imaginilor, zvonurile conform cărora cele două ar fi căsătorite circulă pe rețelele sociale. Reprezentanții celor două actrițe nu au confirmat sau infirmat comentariile, însă așteptăm cu nerăbdare ca acest lucru să fie lămurit.

Cara și Ashley au fost discrete în ceea ce privește relația lor încă din august 2018, când tot mai multe publicații au scris că formează un cuplu. La doar câteva zile după ce Cara a postat un video pe Instagram în care o sărută pe Ashley, în luna iunie a acestui an, modelul a vorbit despre decizia sa de a confirma, în sfârșit, relația lor.

Într-un interviu recent, Cara Delevingne le-a spus celor de la E! News că a avut două motive pentru care și-a făcut publică relația – cea de-a 50-a aniversare a Revoltei de la Stonewall, eveniment care marchează începutul luptei pentru drepturile comunității LGBT, și prima aniversare a relației cu Ashley. „Nu știu, pentru că este luna Pride, sunt 50 de ani de la Stonewall, dar și un an de când suntem împreună, deci de ce nu?”, a răspuns Cara. Zvonurile conform cărora cele două ar fi împreună circulă de anul trecut, însă video-ul a confirmat ceea ce speram cu toții.

O sursă apropiată cuplului le-a spus celor de la E! News: „Sunt incredibile împreună. Întotdeauna fac lucruri mici, simple, una pentru cealaltă și totul pare atât de natural și simplu. Se iubesc foarte mult.”

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.