Britney Spears trece printr-o perioadă dificilă atât pe plan profesional și personal

Aceasta a decis să se interneze într-o clinică de psihiatrie pentru a-și rezolva problemele de natură psihică și emoțională, transmite stiridinmoldova.md.

Cântăreața în vârsta de 37 de ani a postat o fotografie pe Instagram, cu textul „Fii atentă la persoanele care nu aplaudă atunci când câștigi”, iar în descrierea fotografiei a vorbit deschis despre sentimentele ei.

„Să trăiești în LA este o adevărată călătorie!!! Te simți singură uneori. Nu știi niciodată în cine să ai încredere, iar unii oameni sunt falși. Cercul meu de prieteni este foarte mic și fac doar ceea ce mă face fericită!!! Mi se frânge inima când citesc unele comentarii de la postările mele… așa că, pur și simplu, aleg să nu le mai citesc… lasă răutăcioșii deștepți să facă ceea ce știu ei cel mai bine… să urască”.

Sam Asghari, iubitul cântăreței care i-a fost alături în toată această perioadă, a lăsat un comentariu încurajator la postare:

„Învingătorii nu urăsc sau judecă, iar cei care pierd o fac pentru că nu au parte de ceea ce ai tu (adică de cea mai bună inimă din lume).

Britney și Sam formează un cuplu de doi ani și jumătate și sunt dovadă vie a faptului că vârsta este doar un număr. Cei doi sunt foarte îndrăgostiți, se susțin unul pe celalalt și își petrec timpul împreună de câte ori au ocazia.

Recent, au fost suprinși de paparazzi pe o plajă din Miami.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.