Brigitte Macron, și-a făcut o operație plastică

Brigitte Macron arată foarte bine la cei 66 de ani și are mare grijă de felul în care arată. Recent, aceasta ar fi apelat la bisturiu, anunță presa străină, transmite stiridinmoldova.md.

Potrivit Dailymail.co.uk, Prima Doamnă a Franței s-a internat într-un spital privat din Paris, foarte popular în rândul celebrităților din lumea întreagă. Instituția dispune de o Unitate de Chirurgie Plastică care oferă „tehnici de ultimă oră”, inclusiv cele dedicate „procedurilor de întinerire facială”. Acolo, Brigitte Macron ar fi suportat o operație plastică, care a durat trei ore.

Aceasta a fost surprinsă încă pe 16 iulie, zi în care a avut o consultație la American Hospital, iar operația propriu zisă ar fi avut loc a doua zi, sub anestezie generală. „Intervenția a decurs fără complicații, iar prima doamnă a putut părăsi spitalul american în aceeași seară”, informează publicațiile franceze.

După câteva zile de recuperare, Brigitte și Emmanuel Macron au plecat într-o vacanță în sudul Franței, pe Coasta Mediteraneană.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.