Beyonce și-a sărbătorit deja aniversarea într-un mod inedit

Beyonce a participat în weekend-ul trecut la festivalul de muzică Made în America care s-a desfășurat în Philadelphia. Ea a urmărit din backstage recitalul susținut de Lizzo, lucru pe care interpreta hit-ului Juice l-a observat mult după ce show-ul se terminase, transmite stiridinmoldova.md.

Lizzo a postat pe Instagram două imagini, dintre care una fiind un close-up cu Beyonce stând în backstage și urmărindu-i, zâmbind, recitalul.

Sâmbătă seara Beyonce a fost surprinsă cu un tort adus de soțul ei, Jay Z, iar toți cei prezenți i-au cântat La Mulți Ani. Deși, inițiat, Beyonce a fost copleșită de emoție și chiar a urmărit cu surprindere ce se întâmplă, finalul serii a găsit-o dansând și distrându-se la petrecerea organizată în avans în cinstea aniversării sale.

Recent, vedeta a oferit primul interviu din ultimii șase ani, cu ocazia Wearable Art Gala, un eveniment anual organizat de mama ei, Tina Lawson, profitând de ocazie pentru a lăuda artiștii de culoare care acum debutează în showbiz. „Exact acum se produce o schimbare cu toți acești artiști de culoare care ajung să fie cunoscuți. Ador atât de mulți artiști de origine afro-americană și mă bucur că au șansa să reușească în viață”, a declarat ea.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.