Bătrîncea îl îndeamnă pe Gațcan să își dea demisia cu onoare



Deputatul Ștefan Gațcan, care a părăsit azi PSRM și a aderat la PRO Moldova, nu a avut curajul să aducă cererea la Parlament. În locul acestuia a venit deputatul Sergiu Sîrbu. Despre aceasta a povestit vicepreședintele Legislativului, socialistul Vlad Batrîncea, în cadrul unei conferințe de presă.


“Cererea lui Gațcan a fost adusă la Parlament de o cunoscută slugă a lui Plahotniuc, Sergiu Sîrbu. Această persoană s-a vândut când a aderat la PD, ulterior a luat bani pentru a pleca de la PD și pentru a forma cu bandiții gruparea PRO Moldova, ori cum se spune în popor Продам Молдову!”, a declarat Batrîncea.


Batrîncea i-a cerut lui Gațcan să-și dea demisia de onoare, deoarece a trădat cetățenii, care l-au ales și echipa, care l-a susținut.


Amintim că anterior un grup de deputați PDM au părăsit formațiunea și au aderat la PRO Moldova sau Partidul ȘOR. Mai mulți politicieni au declarat în spațiul public că aceste plecări sunt achitate de către fostul lider al democraților, Vlad Plahotniuc, care astfel se răzbună pe actuala guvernare, dar și pe conducerea PDM. Pentru decizia de a părăsi formațiunea, deputații transfugi ar fi primit între 350 de mii de euro și un milion de dolari.



Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.