Apple își va lansa în SUA noul model de iPhone 11

Cum deja tradiţia firmei Apple şi-a obişnuit consumatorii, şi anul acesta producătorii Iphone vor lansa pe 11 Septembrie în SUA noul model de iPhone 11. Se anunţă a fi cel mai aşteptat eveniment din acest an, nu doar din partea pasionaţilor de tehnologie, dar şi de pentru iubitorii gadget-urilor luxoase. Iphone 11 va fi cu siguranţă cel mai performant telefon inteligent creat vreodată de Apple şi probabil va pune la încercare şi pe ceilalţi producători de telefoane iPhone, transmite stiridinmoldova.md.

O noutate ar fi capabilitatea iPhone 11 de-a se încărca wireless şi de-a încărca alte dispozitive tot wireless. Huawei are deja aşa ceva, iar Samsung a implementat opţiunea în 2019 şi-a denumit-o PowerShare. Apple, probabil, o va denumi bilateral charging. E de aşteptat să poţi încărca pe spatele telefonului căştile AirPods şi ceasul Apple. O funcţie foarte utilă, mai ales că în ziua de astăzi toţi suntem pe fugă şi nu avem timp să aşteptăm ca telefonul să se încarce prin mijloace tradiţionale care presupun un încărcător şi o priză.

Cu toate că m-am documentat riguros şi pe forum-urile din România, nu există o dată precisă de lansare, însă ce am reuşit să găsesc sunt accesoriile deja disponibile pentru acest telefon.

Site-ul magazinului brandgsm.ro pune deja la dispoziţie huse iPhone 11 Pro Max, pentru cei care se gândesc deja să comande telefon de peste hotare sau să aştepte în continuare lansarea.

Fiind vorba despre magazinul brandgsm.ro pot să am toată încrederea că husele deja disponibile pentru noul iPhone 11 sunt de cea mai bună calitate, deoarece în trecut am mai cumpărat şi am fost mai mult decât mulţumit.

Chiar şi pentru unul dintre prietenii mei a fost ciudat să vadă că deja există huse Apple iPhone 11 Pro Max în vânzare, însă odată ce am vizitat site-ul am observat că este vorba despre aceleaşi produse de calitate cu care suntem obişnuiţi din partea celor de la brandgsm.ro!

Magazinul este o sursă de încredere de fiecare dată când doreşti să cumperi huse şi accesorii gsm pentru telefonul tău, astfel îi vei spori rezistenţa în timp.

Chiar dacă nu am intrat încă în posesia acestui telefon, tot am decis să cumpăr o husa de iPhone 11.

Husa nu are doar scop estetic pentru telefon, ci şi de protecţie. Unul dintre lucrurile majore pe care orice utilizator de iPhone le doreşte, este să se bucure de caracteristicile dispozitivului său preferat cât mai mult timp. Unele telefoane sunt făcute să reziste testului timpului, în timp ce alte iPhone-uri mai fragile necesită un tratament special.

O husă de iPhone va funcţiona ca un strat protector ce apără părţile interioare ale telefonului şi sporeşte durabilitatea sa. Indiferent dacă este vorba despre zgărieturi şi crăpături, o husă de iPhone va oferi rezistenţă împotriva tuturor acestor probleme.

Una dintre funcţiile majore oferite de husele iPhone-urilor este protecţia împotriva zgarieturilor şi şocurilor cauzate de cădere. Husele care au suprafeţe texturate sau din cauciuc oferă o suprafaţă tactilă maximă pentru a îmbunătăţi aderenţa telefonului în mâini. Prin reducerea şanselor de alunecare a dispozitivului, husele iPhone-ului ne protejează dispozitivul împotriva zgârieturilor şi căderilor bruşte.

În afară de protejarea smartphone-ului contra alunecării, husele reprezintă, de asemenea, o barieră între mediul nostru şi dispozitivul folosit. Smartphone-urile sunt proiectate din materiale rezistente la praf, apă şi caldură.

Nimic nu poate fi mai rău pentru deţinătorul unui iPhone decât apariţia fisurilor şi zgârieturilor pe noul său iPhone elegant. Chiar dacă am reuşit să ne protejăm telefonul de un contact cu solul, odată cu trecerea timpului, aspectul său nu va mai fi la fel ca la început. Husele pentru iPhone oferă un strat protector şi împiedică apariţia fisurilor.

În cazul în care telefonul nu mai funcţionează cum trebuie, zgârieturile sau fisurile evidente pot duce la pierderea garanţiei. Menţinerea unui iPhone în stare perfectă este posibilă doar dacă utilizăm o husă de telefon de cea mai bună calitate. În acest fel, husa ne permite să ne bucurăm de toate avantajele garanţiei promise.

Cele mai bune accesorii gsm le găsim la brandgsm.ro, deoarece produsele lor sunt mereu de specialitate şi originale. Husa de protecţie poate face o mare diferenţă, mai ales când vorbim despre telefoane foarte scumpe precum noul iPhone 11 ce va fi lansat curând.

Magazinul brandgsm.ro oferă mult mai mult decât huse. Aceştia oferă folii de protecţie, cabluri de date, încărcătoare şi multe alte accesorii utile pentru telefon!

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.