ANSA nu a mișcat nici un deget la fabrica și magazinele Meat House

Câteva ore în urmă am publicat un articol despre Meat House și Kaufland, iar după aceea am trecut și pe lângă un magazin al acestui producător de mezeluri. Spre uimirea mea, magazinul pe lângă care am trecut lucra în regim normal, iar în vitrine avea și produse „proaspete”. Ce să mai… nici usturoi nu au mâncat și nici gura nu le pute, transmite stiridinmoldova.md.

Deci unde se uită ANSA?! Ce acțiuni au întreprins inspectorii acestei agenții după descinderile din 25 septembrie la Meat House? Ce măsuri au întreprins întru protecția consumatorilor?! Mi se pare că nu au întreprins nimic, iar faptul că MH lucrează nestingherit este o dovadă a faptului că nu au mișcat un deget pentru a pune capăt unei activități de producere printre urnele de gunoi și apucăturilor de păstrare a cărnii pe jos. Foto și video sunt mai jos.

Apropo, ANSA nu a publicat nimic nici pe siteul lor despre mizeria descoperită la MH. Dar de ce? Cine este protejat și de ce consumatorul nu este informat despre cele văzute la fața locului?! De ce consumatorul este pus să manânce în continuare niște produse despre care se știe că au fost fabricate nu așa cum trebuie!?

Eh, se pare că ANSA nu s-a învățat minte nici din cazul JLC, iar ce face acum în cazul MH este o nouă demonstrare de nepăsare față de consumatori și de întreaga țară. Da, așa este! Altfel nu pot considera inacțiunea lor în privința indivizilor care pun în pericol sănătatea oamenilor din întreaga țară, care au fost hrăniți cu lapte din palmier, iar acum și cu mezeluri făcute aproape că pe jos.

Da, eu înțeleg faptul că agentul economic nu trebuie să sufere din cauza administrației care a decis să facă bani înainte de toate, dar haideți să fim sinceri și să spunem public, că tot procesul de supraveghere a Meat House a durat aproape 2 ani de zile, iar în toată perioada aceasta s-a lucrat exact așa și la fel de ilegal cum activau și până când au fost capturați în decembrie 2017. Deci scuze nu prea sunt. Mai mult, am impresia că ANSA și Poliția prea mult a tras motanul de coadă și i-a lăsat prea mult timp pe consumatori să bage în ei ceea ce nu aveau să mănânce dacă aflau din timp despre condițiile mizele în care activează Meat House.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.