Andreea Marin, mamă a doua oară

Vedeta de televiziune a vorbit deschis despre viața de familie. Iată ce spune și despre o eventuală căsătorie și un copil, transmite stiridinmoldova.md.

Andreea Marin a fost invitata specială a Danei Savuica, în platoul OK! TV, unde nu s-a ferit să răspundă la cele mai personale întrebări și să facă destăinuiri despre viața sa alături de fiica ei, Violeta, dar și de partenerul său de viață, Adrian Brancoveanu, consulul României în Libia.

Întrebată ce anume caută la un bărbat care să o facă fericită, Andreea Marin a răspuns că: „Acum nu mai caut. Acum mi-e foarte bine. Sunt de aproximativ 3 ani cu un om minunat, cu care trăiesc o poveste foarte frumoasă și îmi doresc să mergem cale lungă împreună, mână-n mână”, făcând referire la Adrian Brancoveanu.

Va mai exista și a patra căsătorie pentru Andreea Marin? „Sa nu facem speculații! Nu mai sunt la început de drum și nu ma mai încântă poveștile cu voalul alb, ca sa fiu sinceră. Cred că altfel privesc viața acum și alte lucruri sunt importante.(…) Până la urmă, e vorba de potrivire. Dacă oamenii se potrivesc până la capăt, nu doar până într-un moment al vieții, lucrurile merg. Dacă nu, nu. Și potrivire nu înseamnă doar potrivire fizică. Aceasta este, din păcate, ceea ce nu atrage la început, și uneori ne putem păcăli.”

În schimb, nu exclude posibilitatea de-a deveni a doua oară mama: „Da, mi-aș mai dori un copil și asta pentru că am deja un copil reușit și înseamnă că am niște ingrediente bune de pus acolo”, a conchis vedeta.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.