Andreea Bălan s-a căsătorit într-o rochie fabuloasă

Cântăreața, dansatoarea, activista și vedeta TV Andreea Bălan s-a căsătorit ieri cu partenerul său de mai bine de patru ani, George Burcea. Cei doi au două fiice, iar ceremonia religioasă a inclus și botezul uneia dintre fiicele lor, transmite stiridinmoldova.md.

Cântăreața, dansatoarea, activista și vedeta TV Andreea Bălan s-a căsătorit cu partenerul său, George Burcea.

Sâmbătă, cu o zi înainte de nuntă, Andreea Bălan a postat pe conturile oficiale de pe rețelele de socializare un mesaj emoționant pentru soțul său:

„Suntem de 4 ani împreună și am creat o familie minunată!

George mi-a fost alaturi atat in momentele bune, cât și în cele mai putin bune. Avem doi copii sănătoși și minunați iar nunta noastră este o încununare a celor întâamplate.

Sunt foarte fericita ca am îmbrăcat rochia de mireasă și astăzi, nu doar mâine, pentru surpriza pe care v-o pregătesc luni dimineața pe canalul meu de YouTube. O surpriza care spune povestea noastra dar si a voastra și e dedicată special pentru voi toți cei care ați fost alături de mine atîția ani și m-ați încurajat în cele mai grele momente.

Totodată, azi vedeți prima rochie de mireasă care este brodată cu povestea noastră. 💞 Îți mulțumesc pentru tot sprijinul și iubirea oferită @george_burcea ❤ Te iubesc!”

Andreea Bălan și George Burcea sunt împreună de patru ani și au doi copii – Ella Maria și Clara. Clara s-a născut anul acesta, o experiență care s-a dovedit dificilă pentru Andreea Bălan, care a suferit complicații serioase în urma nașterii, ce i-au pus în pericol viața. Andreea Bălan a fost extrem de deschisă în legătură cu experiențele sale pe parcursul nașterii și a intervențiilor ulterioare, și a împărtășit cu fanii ei nesiguranțele și îngrijorările prin care a trecut, prin intermediul rețelelor de socializare.

După o perioadă dificilă, Andreea Bălan s-a căsătorit, într-un an care s-a dovedit o încununare a multor eforturi, dar în același timp presărat cu dificultăți. Recent, Andreea Bălan s-a reunit cu fosta ei colegă de trupă, Andreea Antonescu, și au relansat proiectul Andre, care le-a făcut celebre în adolescență, când au devenit un adevărat fenomen în România. În același timp, Andreea Bălan își continuă și proiectul muzical solo, susținând deseori concerte în multe dintre orașele țării.

Andreea Bălan s-a căsătorit religios la Biserica Sf. Treime Dudești, iar nași i-au fost Aurelian Temișan, care îi este coleg pe platourile emisiunii TV Te cunosc de undeva, și Monica Davidescu, partenera acestuia. Andreea Bălan a dezvăluit încă cu o zi înainte prima rochie de mireasă pe care avea să o poarte, o creație delicată a designerului Otilia Brăiloiu. Andreea Bălan și-a completat look-ul pentru nuntă cu un machiaj realizat de make-up artista Diana Ionescu, iar de hairstyle s-a ocupat stilistul George Cozma. Ambii stiliști sunt printre preferații celebrităților din România.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.